top of page

BRUNS

original-89A2C9F4-8CE9-4C60-85C4-BBFFBA8

BRUNS is een ‘Award Winning’ topmerk in duurzame haarverzorging. Samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en met liefde ontwikkeld door twee befaamde Hair-professionals, Cecilia & Johanna, in Landskrona, Zweden. Na tientallen jaren in hun salon, in de nabijheid van de klanten, de duizenden levensverhalen en het vakmanschap dat door de jaren heen groeide, besloten ze iets nieuws te creëren: het bleek een geheel nieuwe orde in haarverzorging!

Met hun tomeloze ambitie om aan een compleet nieuwe benadering van haarverzorging bij te dragen, groeide het assortiment langzaam. Vanuit hun gepassioneerde inzet ontwikkelden ze hun eigen recepten en productie. Geheel zonder schadelijke stoffen en ‘unnecessary stuff’ . Gecombineerd met een discreet, exclusief gevoel. Collega-hairdressers ontdekten het unieke merk als eersten en de consument volgde al snel.

BRUNS, gecreëerd vanuit oprechte kennis van haar en diepgaande inzichten. Alles in het belang van jouw haar voor uw zelfwaardering, uw identiteit en uw persoonlijkheid. Dit zijn grote woorden, maar zoals je al weet:

Er kunnen geweldige dingen voortkomen – uit een geweldige haardag.

Fanola

Fanola.png

FANOLA is hét merk voor professionele haarverzorging, gemaakt in Italië. De producten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van alle haarstylisten in de wereld dankzij een compleet assortiment van hoge kwaliteit. 

Welk type haar je ook hebt, FANOLA heeft diverse series verzorgingsproducten voor het haar.

Wij kijken altijd welk product het beste bij jouw haar past.

Wij gebruiken producten van Fanola om te kleuren en ontkleuren.

bottom of page